23948sdkhjf

Han leder WSP:s nya Göteborgsavdelning

WSP möter ökad efterfrågan med ny enhet.
Vladimir Milosevic rekryterades vid årsskiftet som avdelningschef för WSP:s nya enhet för projekteringsledning i Göteborg.

Enheten ska möta den ökande efterfrågan i regionen på totalåtagande och generalkonsultuppdrag av komplexa projekt. Vladimir Milosevic kommer närmast från Trafikverket Investering i Göteborg där han arbetade som projektledare. Tidigare har han varit projektledare, byggledare och projekteringsledare, bland annat på Sweco management.

– Jag valde WSP för att jag tycker att bolaget är ett multikulturellt bolag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för sina anställda. Mitt första mål i min nya roll är att bilda en stark och kompetent grupp som, på sikt, ska projekteringsleda de stora projekten i region väst, säger Vladimir Milosevic i en presskommentar.

Projekteringsledningsenheten ska även utgöra en tydlig kontaktpunkt för samarbete med entreprenörer och internationella partner. Vladimir Milosevic har erfarenhet från både beställar- och entreprenadsidan.

– Utöver min erfarenhet av projektledaransvar för organisationer så har jag inblick i hur det fungerar både hos beställaren och entreprenören. Dessutom har jag, med min internationella bakgrund och erfarenhet, en förståelse för vilka framgångsfaktorer som finns gällande internationellt samarbete – det handlar om rätt inställning och förståelse för olika kulturer, säger Vladimir Milosevic.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062