23948sdkhjf

Sandbäckens får ny koncernchef

Bolagets styrelse tillsätter Peter Johansson som ny koncernchef för Sandbäcken Group och vd för Sandbäcken Invest Holding AB.
Peter Johansson tillträder sin nya tjänst som koncernchef och vd i slutet av maj. Bolagets tidigare koncernchef Arne Rydberg kommer att fortsätta inom bolaget i en rådgivande roll.

– Att få vara med och utveckla Sandbäckens känns som ett enormt spännande arbete. Främst känner jag en stor glädje att få arbeta med kompetenta medarbetare inom hela detta fina bolag och jag känner givetvis en ödmjukhet att få ta över efter Arne Rydberg, som har gjort ett fantastiskt arbete att utveckla Sandbäckens till vad det är idag, säger Peter Johansson i en kommentar.

Peter Johansson kommer närmast från rollen som vd för Image Systems AB. Han har tidigare arbetat på Schneider Electric, där han haft befattningar som affärsområdeschef och vd.

Sandbäcken Group
Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag med egna vd:ar. I företagsgruppen ingår även Sandbäcken Industri och Sandbäcken Sprinkler Mitt AB. Antalet anställda är drygt 400 och gruppen omsätter närmare 700 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079