23948sdkhjf

De vinner ramavtal med Botkyrka kommun

Blir kommunens förvalda partner vid behov av byggprojektering.
Botkyrka kommun har tecknat ramavtal med teknikkonsultkoncernen Projektengagemang. Ordern innebär att bolaget blir kommunens prioriterade partner vid byggprojektering, ett helhetsåtagande som avser all teknisk projektering för både om- och nybyggnation.

– Botkyrka kommun har tidigare upphandlat konsulter för varje disciplin, men har nu av valt ett generalkonsultavtal. Vår förhoppning är att ett generalkonsultavtal ska leda till bättre kontroll vad gäller både tid och kostnad vid genomförande av komplexa projektuppdrag, samt en tydligare samverkan mellan leverantör och beställare, kommenterar Lars Cha, byggchef på Botkyrka kommun.

Den totala byggvolymen för Botkyrka kommun bedöms vara cirka en miljard per år, det finns dock ingen garanterad volym för projektering. Avtalet började gälla från och med den första december 2016 och har tecknats för en tidsperiod på två år med möjlighet till förlängning. Projektengagemang är rangordnade som den första av tre antagna konsultföretag där de efterföljande är Sweco och WSP.

– Det är otroligt kul att vi fått förtroendet som Botkyrka kommuns generalkonsult. Vårt mål är alltid att kunna erbjuda våra kunder fullständiga lösningar inom alla våra verksamhetsområden. Detta visar att vårt utbud av helhetslösningar är uppskattat och konkurrenskraftigt, säger Patric Kjellin, affärsområdeschef projektledning, Projektengagemang.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063