23948sdkhjf

Uppsalahem presenterar ny ledningsgrupp

Bland annat blir veteranen Benny Enholm förvaltningschef.
Uppsalahem genomför flera förändringar i företagets ledningsgrupp med en ny chef för förvaltningen och vice vd, Benny Enholm. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag kan i dag berätta om flera förändringar i företagets ledningsgrupp som matchar upp mot den nyligen beslutade affärsplanen för kommande treårsperiod, säger Stefan Sandberg som är ny vd sedan i april.

Ny förvaltningschef är Benny Enholm som har jobbat på Uppsalahem under många år dels som fastighetschef och senast som vd för Studentstaden.

Sara Westerberg stärker också upp ledningsgruppen i rollen som chef och ansvarig för bolagets strategiska och långsiktiga utveckling. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsstrateg inom bolagets förvaltningsorganisation.

Sedan årsskiftet har Uppsalahem en Hållbarhetsavdelning. Anna Freiholtz, tidigare Energichef på Uppsalahem, tillträder tjänsten som hållbarhetschef och får en plats i ledningsgruppen.

I januari rekryterades även en ny medarbetare, Åsa Pallin från Tema, som kommer att arbeta som Hållbarhetsstrateg med inriktning miljö.

I ledningsgruppen har också Angelique Blix Prinz tillkommit genom rekrytering från UL där hon var kommunikationschef.

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med 16 000 bostäder (inklusive Studentstaden) runt om i Uppsala.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078