23948sdkhjf

Lindbäcks: Nytt miljonavtal på plats

Fortsätter att investera i nya produktionslinjen.
Lindbäcks fortsätter göra klart med alla leverantörer av produktionslinjer till den nya produktionsanläggningen på Haraholmen i Piteå.

Nu är det klart att Conex Engineering i Luleå får förtroendet att leverera en automatisk hantering av väggar för spackling och ytbehandling.

– Conex har gett ett professionellt och bra intryck hela vägen, de hade bästa lösningen för våra behov helt enkelt, säger Ola Magnusson, projektledare på Lindbäcks, i ett pressuttalande.

Produktionslinjen kommer att hantera väggar som skapar bostadsvolymen.

– Lösningen som Conex levererar kommer att hämta väggar från vägglinjen och lämna ifrån sig ytbehandlade väggar i rätt ordning för montering.

Avtalet omfattar 23,1 miljoner och Jimmy Abrahamsson, vd på Conex Engineering, är glad över det kommande samarbetet med Lindbäcks.

– Det känns framförallt roligt att få leverera ett så komplext system lokalt här i Norrbotten. Normalt levererar vi oftast till kunder på den internationella marknaden och nu känns det bra att få använda vår kunskap för utveckling av Lindbäcks nya produktionsanläggning, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062