23948sdkhjf

Byggjätten möblerar om i toppen

Alexandra Laurén ny vice vd från årsskiftet.
Alexandra Laurén har utsetts till vice vd med ansvar för affärsutveckling och Anders Erlandsson till direktör för arbetsmiljö och hållbarhet på Skanska Sverige. Förändringarna gäller från och med årsskiftet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom förändringarna i ledningsteamet förstärker Skanska Sverige sitt fokus på affärsutveckling, hållbarhet och arbetsmiljö.

– Jag välkomnar Alexandra Laurén och Anders Erlandsson till ledningsteamet. Med deras kompetens och gedigna erfarenhet har de rätta förutsättningarna för att driva utvecklingen framåt, säger Gunnar Hagman, vd Skanska Sverige.

Laurén har haft en rad olika roller inom Skanska, senast som ansvarig för Skanskas bostadsutveckling Nya Hem i Stockholm. I rollen som vice vd affärsutveckling kommer hon att ansvara för Skanska Sveriges projektutveckling och marknadsfrågor.

Erlandsson har lång erfarenhet av Skanskas byggverksamhet och kommer närmast från rollen som regionchef för husverksamheten i Göteborg. I det nya uppdraget som direktör kommer han ansvara för arbetsmiljö och hållbarhetsfrågor som båda är högt prioriterade i Skanska.

– Att stärka vår position inom hållbarhet och arbetsmiljö känns både utmanande, spännande och mycket inspirerande, säger Anders Erlandsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109