23948sdkhjf

På nytt jobb

Se den senaste veckans rekryteringar inom byggbranschen.
Corvara
Jeanette Hedman blir ny regionchef för rivningsföretaget och får ansvaret för industri- och skadeservice i Stockholm, Uppsala, Avesta och Borlänge. Hon värvas från rollen som distriktschef hos Svensk Markservice. Jeanette Hedman har tidigare erfarenhet som egen företagare inom skötsel och anläggning, vilket hon själv lyfter fram som en bidragande styrka i uppdraget att lyfta regionen. Hon tillträder tjänsten 9 januari nästa år.

Wästbygg
I december fick Wästbygg för första gången en HR-chef. Anders Jansson, närmast från Terminals Sweden, tar den nyinrättade tjänsten tillsammans med en plats i koncernens ledningsgrupp. I rollen ingår övergripande ansvar för HR-frågorna i hela Wästbyggkoncernen.

– Eftersom vi verkar i en bransch där det råder brist på erfaren byggproduktionspersonal finns det en stor och spännande utmaning i att hitta nya vägar i rekryteringsarbetet och att jobba aktivt med kompetensutveckling och vårt arbetsgivarvarumärke, säger Anders Jansson i ett pressmeddelande.

WSP Environmental
Kristina Englund tar ett steg inom WSP, från sektionschef för miljömanagement till rollen som affärsområdeschef för WSP Environmental. Chefsposten innebär ansvar för ett affärsområde med 500 medarbetare, som omfattar allt från kvalificerade konsulttjänster i form av strategiska och tekniska helhetslösningar till specialiserade punktinsatser. I och med tillträdet vid årsskiftet efterträder hon Karin Annerwall-Parö som lämnade posten i höstas.

Locum

Susanna Alexandersson blev nyligen projektområdeschef för Locums ansvar inom projektområdet Södersjukhuset. Innan dess var hon affärsområdeschef på Ericsson, där hon ansvarade för företagets största kontorsprojekt i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093