23948sdkhjf

Nu handlas ByggPartner på börsen

Aktien börjar handlas på First North från måndagen.
Intresset för att teckna aktier i ByggPartner var stort både bland allmänheten i Sverige och bland institutionella investerare i Sverige och utlandet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet övertecknades flera gånger. Cirka 5 000 investerare har tilldelats aktier i ByggPartner. Aktien börjar handlas på First Northlistan på måndagen.

– Noteringen på Nasdaq First North Premier välkomnas varmt av mig och våra medarbetare. Jag vill välkomna alla nya aktieägare till ByggPartner och jag tycker det är jättekul att en stor del av ledningen däribland mig själv, delar av styrelsen och cirka 120 av våra medarbetare har köpt aktier i erbjudandet. Vi kommer att arbeta hårt för att fortsatt visa att ByggPartner är ett bolag med stabil lönsamhet och tillväxt i enlighet med våra finansiella mål, vilket går hand i hand med vårt mål att skapa hållbara värden för våra kunder och aktieägare. Vår affärsidé är att med engagemang och enkla, genomtänkta lösningar effektivisera byggprocessen, säger vd Sverker Källgården.

ByggPartner är ett byggföretag som verkar i Stockholm, Mälardalen, Uppsala och Dalarna. I Stockholm, Mälardalen och Uppsala är målet att fortsätta expandera och i Dalarna är bolaget ett av de marknadsledande byggföretagen. ByggPartner erbjuder byggentreprenad, byggservice och ställningsentreprenad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094