23948sdkhjf

På nytt jobb

Se den senaste veckans rekryteringar inom byggbranschen.
HSB Projektpartner
Magnus Ekström går från positionen som chef för ekonomi och finans, som han haft sedan 2012, till rollen som tf vd. Han ersätter Anders Wallner som under hösten haft uppdraget och nu går tillbaka som vice vd för HSB Södra Norrland vid årsskiftet. Enligt organisationen, som samtidigt meddelar att antalet byggstarter ökat stadigt de senaste åren, går jakten på en ny vd enligt plan.

Victoria Park
Mikael Bengtsson blir ny chef för Victoria Parks nyproduktion. Han är civilingenjör i grunden och kommer närmast från rollen som projektchef på Bredablick Fastighetspartner. Han har även tidigare arbetat inom NCC.

Rikshem
Arkitekten Lovisa Gustavsson blir ny fastighetsutvecklare, med start i januari 2017. Hennes senaste uppdrag var på Archus, där hon arbetat med arkitektur och fastighetsutveckling. Innan dess var hon planarkitekt på Västerås stadsbyggnadskontor.

CBRE Sweden
Jonatan Carlring blir managing director och kommer även ingå i ledningsgruppen för CBRE Sweden. Han kommer närmast från ett uppdrag där han var ansvarig för projektutvecklingen och genomförandet av Mall of Scandinavia. Dessförinnan var han med och utvecklade köpcentrat Emporia.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079