23948sdkhjf

Vd-skifte hos Derome Byggvaror & Träteknik

Tar över rollen efter Carl-Tore Bengtsson.
800 nya medarbetare och nära en fördubblad omsättning de närmaste fem åren.

Så ser den offensiva strategiplanen ut framåt när Derome Byggvaror och Träteknik vid årsskiftet får en ny vd.

Johan Winroth, som jobbat med olika tjänster inom bolaget i 13 år, tar över rodret som vd för Deromes största affärsområde.

Avgående Carl-Tore Bengtsson började som VD inom Derome 2003 och kommer från årsskiftet att jobba för utvecklingen på alla fronter inom koncernen.

Stark tilltro

Samtidigt som Johan tar över rollen för Derome Byggvaror och Träteknik, tillträder Magnus Andersson koncernchefsposten.

Magnus tillhör tredje generationen i familjeföretaget och han har en stark tilltro för Derome Byggvaror och Trätekniks utveckling.

– Vi värnar mycket om att få medarbetare att växa och värdesätter internrekrytering när vi tillsätter ledare. Då är det extra kul att vi hittar rätt person att ta över vd-posten inom företaget. De flesta medarbetarna känner Johan och det skapar trygghet i organisationen, säger Magnus Andersson, tillträdande koncernchef.

Omsättningsökning

Med en omsättningsökning från två till fyra miljarder sätter Derome Byggvaror och Träteknik offensiva strategier.

Målsättningen uppges även fortsättningsvis att ha byggaren i fokus samt utveckla nya koncept och specialistkunskaper för att förenkla byggarens vardag och på så sätt bidra till att sänka den totala byggkostnaden.

- Marknaden är med oss och vi kommer hålla högt tempo för att utveckla verksamheten och skapa nya arbetstillfällen. Fortsatt gäller gasen i botten, avslutar Johan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094