23948sdkhjf

Serneke värvar affärsutvecklare från Skanska

Nytillskottet: "Jag hoppas kunna bidra med ett stort kontaktnät".
Fredrik Hjortzén blir ny affärsutvecklare för Serneke, för vilka han kommer ansvara för området Mälardalen. Han tillträder tjänsten i dag, och ska öka företagets närvaro i regionen.

– Jag ser fram emot att jobba med ett bolag som har en så tydlig tillväxtplan och där man tar stadsutveckling på allvar med en mångfacetterad produktportfölj. Jag hoppas kunna bidra med ett stort kontaktnät och kunna bryta ny mark i regioner där Serneke tidigare inte varit verksamma, säger Fredrik Hjortzén i ett pressmeddelande.

Fredrik Hjortzén kommer närmast från Skanska, där han arbetat sedan 2007. De senaste fem åren har han arbetat med kommersiell projektutveckling, och tiden innan dess jobbade han med Skanska Nya Hem med fokus på Uppland.

Enligt Serneke kan de med värvningen av Fredrik Hjortzén lättar nå målet att öka närvaron i orter som växer i regionen – bland annat i Uppsala, Enköping, Västerås, Linköping och Örebro.

– Fredriks engagemang, breda erfarenhet och lokala förankring gör att han kommer att komplettera vår grupp på ett bra sätt, säger Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094