23948sdkhjf

Harri Savolainen på topptjänst för NCC

Utsedd till Head of Operational Support och tar plats i koncernledningen.
Som en följd av omorganisationen av NCC-koncernen i januari i år har organisationsstrukturen för IT-funktionen utvärderats, och en ny gemensam organisation bildas som gäller från och med den 1 januari 2017.

Operational Support är en ny funktion som ska omfatta IT- och ledningssystem, FoU samt inköp. Funktionens syfte är att sammanföra viktiga områden för att stödja affärsverksamheten, särskilt inom digitalisering.

Harri Savolainen utses till Head of Operational Support för NCC och kommer även att ingå i koncernledningen. Han tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2017.

Harri Savolainen har en civilingenjörsexamen och började på NCC 2001. Han är för närvarande chef för NCC Building Finland. Före omorganisationen av NCC till olika nordiska affärsområden var Harri Savolainen affärsområdeschef för NCC Construction Finland och ingick i NCC:s koncernledning under tre år.

Peter Gjörup stannar kvar på sin nuvarande tjänst som inköpschef och rapporterar till Harri Savolainen, men kommer till följd av den nya organisationsstrukturen att lämna koncernledningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11