23948sdkhjf

VD-byte och omorganisation hos stomtillverkaren

Kynningsrud Prefab möblerar om i toppen.
Kynningsrud Prefab väljer att skapa en ny gemensam ledningsgrupp för svensknorska marknaden. Samtidigt genomförs även ett vd-byte. Det framgår av ett pressmeddelande från stomentreprenören.

Tidigare vd Joachim Lindroth har valt att avsluta sin tjänst i Kynningsrud för att arbeta med andra uppgifter i framtiden. Istället tar vice-vd Nicklas Jarl klivet upp.

Nicklas Jarl tillsammans med divisionschef Pål A. Sanne, fabrikschef Peter Andersson, ekonomichef Karsten Fredriksson och projektchef Asle Ruud bildar nu den nya gemensamma ledningsgruppen.

Division Prefab i Kynningsru, med 300 anställda, kommer omsätta för 750 miljoner kronor i år. Orderreserven är rekordhög, och är i dag på cirka 800 miljoner kronor.

– Stora investeringar i fabriken i Uddevalla har bidragit till stark tillväxt senaste tiden. Vi ser behovet att en gemensam ledning för den svensknorska marknaden kommer till att ge bättre kvalitetssäkring av logistiken från sälj till färdiga projekt. Detta medför en lägre kostnadsnivå som ökar vår konkurrenskraft, kommenterar styrelseordförande Harald Kynningsrud.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453