23948sdkhjf

Assemblin hämtar ny VD hos konkurrenten

Bravida-värvning ska leda Assemblin.
Petter Håkansson har utsetts till ny vd och koncernchef för Assemblin och tillträder den 1 juni 2017.

Han kommer närmast från Bravida där han var affärsutvecklingschef med ansvar också för IT och kommunikation.

– Jag känner både entusiasm och respekt inför mitt nya jobb. Assemblin är ett stort företag med fin historik, stark marknadsnärvaro och skickliga medarbetare. Det ger förutsättningar för en intressant och positiv vidareutveckling, säger Petter Håkanson.

– Petter Håkanson kommer med sin breda erfarenhet att på ett utmärkt sätt komplettera vårt ledningsteam. Vi önskar Petter hjärtligt välkommen till Assemblin, säger Lars-Ove Håkansson, styrelseordförande i Assemblin.

Innan sina drygt tio år på Bravida arbetade Petter Håkanson bland annat som IT- och kommunikationschef samt ekonomichef på Scandiaconsult/Ramböll och som ekonomichef på det börsnoterade fastighetsbolaget Näckebro.

Under åren på Bravida har Petter Håkanson bland annat ansvarat för utvecklingen av en koncerngemensam IT-plattform och nya affärsinitiativ. Han har även lett arbetet med en mängd företagsförvärv och medverkat i Bravidas börsintroduktion.

I och med att Petter Håkanson nu tackat ja till tjänsten som ny vd för Assemblin, har han lämnat sin anställning i Bravida.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.361