23948sdkhjf

Fönstertillverkare etablerar nytt huvudkontor

"Behöver lokaler som ger möjlighet till ytterligare tillväxt."
För att möta marknadens behov och klara av en ytterligare expansion har Mockfjärds ledning nu valt att flytta samman båda bolagen i ett gemensamt huvudkontor i Borlänge.

Mockfjärds Fönstermästaren AB har sedan tidigare kontor i Mockfjärd men planerar nu för en verksamhet med större lokaler för kontor och utbildning i Borlänge. Mockfjärds Fönsterentreprenad AB finns sedan tidigare i Borlänge men behöver lokaler som ger möjlighet till ytterligare tillväxt.

"Båda bolagen har haft en fantastisk expansion det senaste decenniet och ser att tillväxten är fortsatt god. Synergieffekterna mellan bolagen, attraktivare som arbetsgivare samt kommunens förmåga att möta våra behov gör att Mockfjärds väljer Borlänge som etableringsort. Inflyttning och öppning av de nya lokalerna kommer att ske i början av juni 2017", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi kommer att fortsätta att växa och vi har stort behov av att rekrytera framtida talanger till vår verksamhet och då ser vi närheten till Högskolan och bra kommunikationer som väsentliga delar som möjliggör den tillväxten. Dessutom har vi flera viktiga beröringspunkter med Mockfjärds Fönsterentreprenad AB och en samlokalisering med dem skapar bättre förutsättningar för samverkan säger Raoul Augustsson, vd för Mockfjärds Fönstermästaren AB, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062