23948sdkhjf

De bygger jättekontor i Warszawa

Investerar cirka 280 miljoner kronor i första etappen av kontorsprojekt i Warszawa, Polen.
Skanska har investerat 30 miljoner euro, vilket motsvarar cirka 280 miljoner kronor, i den första etappen av kontorskomplexet Spark i Warszawa, Polen. Byggnadsprojektet kommer att bli nio våningar högt och ha en total uthyrningsbar yta på cirka 12 300 kvadratmeter.

Projektet kommer erbjuda platser där både människor som arbetar i komplexet och lokalbefolkningen kan samlas, såsom gemensamma arbetsutrymmen utanför byggnaden samt en takterrass tillgänglig för alla hyresgäster. På taket kommer Spark har bikupor. Därtill kommer arkitekturen noggrant utformas för att tillgodose behov hos personer med funktionshinder och kontorsbyggnaden blir den första i Polen att erhålla ett så kallat "byggnad utan hinder"-certifikat i ett så tidigt skede.

Kontorskomplexet kommer att bestå av tre kontorsbyggnader med en total uthyrningsbar yta på över 70 000 kvadratmeter. I den tredje fasen av projektet kommer en 130 meter hög skyskrapa att byggas.

Byggnationen av den första fasen kommer att inledas i juli 2016 och beräknas vara slutförd under det första kvartalet 2018.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093