23948sdkhjf

Första spadtaget för Partille Port

Start för ett av landets hetaste projekt.
Det var glada miner under måndagen när första spadtaget genomfördes för Partille Port. Byggprojektet rankas som ett av de hetaste i landet och detta i en kommun som drar näst mest klick på Hemnet i jakten efter en bra bostad.

– Byggandet av 800 bostäder och nya handelsytor inom Partille Port kommer öka attraktiviteten ytterligare för vår kommun, konstaterade Stefan Svensson, kommunstyrelsen ordförande, i ett pressmeddelande.

Det nya bostads- och handelsområdet Partille Port förlänger Partille centrum österut med sex helt nya kvarter och innebär en ny välkomnande entré till Partille. Byggandet av de fyra bostadskvarteren och två handelskvarteren sker etappvis.

Att Partille Port är ett angeläget projekt inom Peab stod klart när talarlistan presenterades. På plats under måndagen fanns Pehr-Olof Olofsson, regionchef för Peab Bostad, koncernchefen Jesper Göransson och grundaren Mats Paulsson.

– Peab har några riktigt stora byggprojekt i landet varav Partille Port hör till de större. Gemensamt för våra satsningar är att de ligger i tillväxtkommuner och där det finns ett stort behov av nya bostäder. Men för oss på Peab är inte storleken viktig eller att vara störst. Ännu viktigare att vi upplevs som bäst av både kunder, medarbetare och samarbetspartners, slog Jesper Göransson fast.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063