23948sdkhjf

Golvtillverkare nyrekryterar – vill expandera globalt

Kährs ökar fokus på Upofloor plastgolv och rekryterar därmed globalt säljansvarig.
Golvtillverkaren Kährs Group tillsätter ny globalt säljansvarig för produktområdet resilient flooring, med golv för användning i offentlig och kommersiell miljö.

Markus Schätzle som antar rollen den 1 juni kommer senast från Knauf Integral, där han har varit chef för försäljning och marknadsföring av Flooring Systems. Dessförinnan arbetade han bland annat för Pergo och Witex med fokus på försäljning, marknadsföring samt product management. Schätzle kommer att ha sin placering i Tyskland, en av huvudmarknaderna för Upofloors plastgolv.

– Vi ser stor potential i företagets plastgolvsverksamhet som drivs av projektmarknaden. Upofloors PVC-fria golv har lång livslängd och är kvalificerade till projekt med hög miljö- och kvalitetsprofil, inte minst inom hälso- och sjukvårdssektorn men också inom skola och barnomsorg, säger Mikael Forss, ansvarig för produktområdet resilient flooring, i ett pressmeddelande.

Kährs Group arbetar aktivt med att öka distributionen av Upofloor-golven på sina huvudmarknader och rekryteringen av Markus Schätzle, som Resilient Global Sales Manager, är ett led i detta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078