23948sdkhjf

Essve nyanställer – ska öka supporten

Tillsätter en ny roll som ska ge ännu bättre stöd åt tekniska konsulter, ingenjörsfirmor och andra inom föreskrivande led.
Mats Svensson anställs som ny projektingenjör hos Essve och kommer att ansvara för att etablera starka relationer med föreskrivande led och öka kunskapen kring Essves produkter.

– Mats tar med sig gedigen branscherfarenhet som kommer att bli en stor tillgång för oss. Han bidrar med en kombination av omfattande sakkunskap inom tyngre infästning och ett gediget branschnätverk och är exakt det tillskott vi behöver, säger Max Lagerstedt, koncernchef Essve, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har ökat vårt fokus på tyngre infästning och vi vet att föreskrivande led är i stort behov av löpande stöd för att säkerställa att de har rätt produkt och lösning till rätt applikation. Nu kommer Mats att finnas tillgänglig för att ge ett ännu bättre stöd från vår sida.

Mats Svensson har i grunden en civilingenjörsexamen från Chalmers i Göteborg, följt av en karriär som spänner över tre decennier inom både privat och offentlig sektor. Närmast kommer han från en roll som projekt- och tekniskt ansvarig på Fischer Sverige.

– Målet med min nya roll är att förstärka Essves position inom den mer tekniskt krävande infästningen och att etablera starka relationer med det föreskrivande ledet och andra som arbetar med kvalificerade infästningar. På så vis hoppas vi öka intresset för, och kunskapen om, Essves produkter, säger Mats Svensson.

Mats Svensson tillträdde sin nya roll i mars 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14