23948sdkhjf

Ny finanschef på Swedol

Är för närvarande partner på riskkapitalbolaget Segulah och har tidigare arbetat som CFO på Gunnebo Industrier, Elfa och Dahl.
Lars Axelson har rekryterats till ny finanschef, CFO, i Swedol och tillträder sin nya roll den 10 augusti 2016 och blir medlem i Swedols koncernledning.

– Med en tydlig strategi för att utveckla verksamheten och starka, långsiktiga ägare så finns goda förutsättningar att ta Swedol till nästa nivå. Jag ser fram emot att bidra till att utveckla koncernens ekonomi- och finansfunktion, säger han i ett pressmeddelande.

Axelsson är för närvarande partner på riskkapitalbolaget Segulah och har tidigare arbetat som CFO på Gunnebo Industrier, Elfa och Dahl. Han har, enligt pressmeddelandet, en gedigen erfarenhet av bland annat ekonomistyrning, verksamhetsutveckling och affärsstrategi.

– Vi välkomnar Lars Axelson som CFO i koncernen. Han har en lång erfarenhet av arbete som CFO och besitter en specialistkompetens inom områden som ekonomistyrning, affärsstrategi och förvärv. Lars har dessutom genom sina tidigare erfarenheter en djup förståelse för handelsverksamhet. Jag vill samtidigt tacka nuvarande CFO Casper Tamm för ett gott samarbete. Casper kommer att vara kvar i sin roll under en övergångsperiod, säger bolagets vd Clein Johansson Ullenvik, i en kommentar.


Fakta: Swedol AB

Swedol AB är ett svenskt handelsföretag som bland annat säljer verktyg, maskiner och arbetskläder på postorder.
Kunderna under finns huvudsakligen inom Åkeri och transport, Bygg och anläggning, Industri och verkstad samt Jord- och skogsbruk. Swedol har totalt 49 butiker, varav fem i Norge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078