23948sdkhjf

Flygande start för Sandbäckenskoncernen

Under årets första månader har koncernen lyckats teckna affärer om närmare 200 miljoner kronor.
Sandbäcken Rörs offensiva expansionsresa fortsätter. Koncernchef Arne Rydberg menar att bolagets fina utveckling är helt i enlighet med den uttalade tillväxtstrategi Sandbäckens jobbat efter de senaste åren:

– De många affärer vi tagit den senaste tiden ser jag som ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Vi är glada, men inte nöjda – satsningen fortsätter, vi vill och kan växa ytterligare, säger Arne Rydberg i ett pressmeddelande.

Sandbäckens Rör, som bildade nio nya bolag under 2015, driver sin verksamhet i storstadsregionerna och i hela mellan- och södra Sverige. Exempel på hemtagna affärer återfinns i olika delar av landet, bland annat ansvarar man för rörinstallation på ett antal stora byggprojekt i Stockholm.

Sandbäckens Rör i Växjö har fått förtroendet att på totalentreprenad ansvara för projektering och utförande av de VS-tekniska installationerna i Växjös nya signaturfastighet, ICON Växjö, i Arenastaden. Pär Liljedahl, VD Sandbäckens Rör i Växjö AB, berättar med stolthet om prestigeprojektet, som omfattar 37 000 kvadratmeter.

– Vi har jobbat hårt för att få den här affären och kommer att jobba ännu hårdare för att leverera bäst tänkbara resultat. Det är oerhört roligt att Sandbäckens är en viktig del av detta 20 våningar höga byggprojekt. Det här är en ikonbyggnad i Växjö och vi ser verkligen fram emot invigningen 2018, uppger Liljedahl vidare.

Även Sandbäckens i Malmö har anledning att fira framgångar. Berne Göransson, vd på Sandbäckens i Malmö, berättar om flera stora bostadsprojekt, om- och tillbyggnader och en bra start med servicejobb.

– Vi kan inte ha fått en bättre start på 2016. Vi är stolta över våra uppdrag och ser fram emot resten av 2016, säger han i samma pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078