23948sdkhjf

Fastighetschef på Locum går till konkurrent

"För mig känns det helt rätt med uppdraget".
Gustav Hanstad börjar som ny fastighetschef på Bostadsbolaget Mimer i Västerås. Gustav är i dag biträdande fastighetsdirektör och fastighetschef på Locum – Stockholms Läns Landstings fastighetsbolag. Det framgår i ett pressmeddelande.

Mimer är en av Stockholm-Mälarregionens största hyresvärdar med ett brett utbud av hyreslägenheter i Västerås.Mimer äger och förvaltar cirka 11 300 bostäder och ägs av Västerås stad.

– För oss är det glädjande att Gustav tackade ja till att bli vår nya fastighetschef. Vår vision är att bli Sveriges bästa bostadsföretag. Vi har kommit en bit på väg men mycket återstår. I den processen har fastighetschefen en viktig roll. Gustav har den rätta bakgrunden för att ta ansvar för fastighetsavdelningen, säger Anders Nordstrand, vd på Mimer.

Gustav har en kandidatexamen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm med inriktning på förvaltningsteknik, installationsteknik och kvalitet.

– För mig känns det helt rätt med uppdraget som fastighetschef på Mimer. Jag trivs att arbeta i ledande ställning och är glad att få förtroendet som Mimers nya fastighetschef. Bolaget har en stark förankring i Västerås och har ambitiösa utvecklingsplaner och jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen, säger Gustav Hanstad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078