23948sdkhjf

Sandbäckens öppnar ny VVS-firma

Expansionsresan fortsätter för fullt. Etablerar sig i Halmstad och nyrekryterar.
Sandbäckenskoncernen har under året ägnat sig åt nyetableringar, nya affärsområden, nyrekryteringar, fler delägare samt en ökad omsättning. Nu öppnar de dessutom en ny VVS-firma i Halmstad/Bjäre. Det framgår av ett pressmeddelande.

Öresundsregionen är, enligt koncernen, expansiv och västkusten är full av projekt. Bolaget har en uttalad tillväxtstrategi och menar att det nystartade bolaget i Halmstad-Bjäre blir en strategisk koppling mellan storstäderna Malmö och Göteborg.

– Vi jobbar aktivt med att sprida vår verksamhet geografiskt och vill vara så tillgängliga för våra kunder som möjligt. Placeringen av vårt nya kontor stärker vår position, framförallt i västra Sverige, säger Berne Göransson, regionchef för Sandbäckens, i pressmeddelandet.

Det senaste bolaget i Sandbäckens växande koncern kommer primärt att arbeta med serviceverksamhet och små och mellanstora entreprenader.

Inledningsvis rekryteras cirka 10-15 montörer i Halmstad-Bjäre. Ny vd och projektledare tillträder i mitten av december, då verksamheten beräknas vara i full gång.

– Vi är stolta över att nya, unga medarbetare med hög teknisk kompetens väljer att jobba med oss i Sandbäckens. Det stärker både koncernen och vårt erbjudande, menar Arne Rydberg, koncernchef i bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093