23948sdkhjf

IN3PRENÖR bygger food court i Stockholm

Entreprenören har fått i uppdrag av AMF Fastigheter att projektera och bygga en helt ny restaurangdel i Ringen centrum på Södermalm i Stockholm.
Nio restauranger, var och en med sin egen unika profil, ska bilda en modern så kallad food court med hög kvalitet.

– Utmaningen är att säkra minimal störning både för de som bor i fastigheten och de som arbetar i butikerna. Det kräver att vi har hög effektivitet i arbetet, noggrann planering och nära samverkan med alla berörda, säger Martin Falkenström, arbetschef på IN3PRENÖR, i ett pressmeddelande.

Ringen centrum ligger vid Skanstull på söder i Stockholm. Restaurangtorget kommer att byggas på gatuplan med en yta på cirka 650 kvadratmeter med plats för cirka 250 besökare. Själva restaurangtorget kommer att få formen av en tårta, där varje tårtbit är en restaurang med sin egen nisch. I anslutning kommer det bland annat att byggas sittplatser som bildar en läktare med utsikt över alla restauranger.

– Alla detaljer håller mycket hög kvalitet, allt från plattsättning av sten till den mat som ska serveras. Det här är ett nytt koncept som kommer att ge Ringen ett rejält lyft. Vi är mycket nöjda med valet av IN3PRENÖR som totalentreprenör, säger Lars Larsson, projektledare, AMF Fastigheter.

Bygget startade upp i mitten av april och det nya restaurangtorget kommer att öppnas under hösten 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094