23948sdkhjf

Snabbväxande Stockholmsbyggare får ny vd

Byggföretaget Zengun anställer Martin Dahlgren som ny vd.
Byggföretaget Zengun satsar för att kunna utmana de stora, svenska byggbolagen i Storstockholm. Omsättningen har på dryga fem år gått från noll till närmare 800 mkr genom organisk tillväxt. För att leda den fortsatta utvecklingen av bolaget rekryteras Martin Dahlgren som ny vd.

– Zengun ska vara det självklara alternativet till de stora bolagen. Som uppstickare kan vi vara snabbfotade, hålla ner kostnader och vara mer personliga i vår service. Det har varit en fantastisk resa sedan starten 2009 och med rekryteringen av Martin är vi nu rustade för att ta ytterligare steg i vår utveckling, säger Zenguns nuvarande vd Ulf Jonsson i ett pressmeddelande.

Ulf Jonsson var med och grundade bolaget 2009 och har varit vd sedan starten. Han kommer nu att fokusera på att jobba med de stora komplexa byggprojekt som bolaget vunnit på senare tid samt personal- och affärsutveckling.

– Zengun har mycket goda förutsättningar att skörda ytterligare framgångar och det känns roligt och stimulerande att ta steget in i företaget för att bygga vidare på den fina grund som redan är lagd, säger Martin Dahlgren.

Martin Dahlgren tillträder som Vd för Zengun den 1 september. Han kommer då närmast från positionen som vd för Besedo, ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar inom digital kommunikation
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063