23948sdkhjf

Toppår för Sandbäckens

Under förra året ökade VVS-företaget omsättningen med 40 procent. Nu satsar bolaget vidare med nyetableringar och ny inköpschef.
2014 blev ett framgångsrikt år för Sandbäckens med en ökad omsättning på närmare 40 procent till ca 425 Mkr. Vinsten fyrdubblades jämfört med förra året, från två procent till sex procent.

– Vi är mycket glada över att ha lyckats öka lönsamheten i den tillväxtfas vi nu befinner oss i. De i särklass viktigaste framgångsfaktorerna är våra dedikerade medarbetare i kombination med snabba beslutsvägar och en stark lokal förankring, säger Arne Rydberg, koncernchef, i ett pressmeddelande.

Strategisk etablering i Nyköping
Expansionen fortsätter och nu etablerar sig Sandbäckens i Nyköping. Dessutom räknar man med att öppna upp på minst två orter till innan årets slut.

– Vi finns sedan tidigare i Norrköping och Stockholm så Nyköping är en strategisk etablering som vi har stora förväntningar på, säger Arne.

Ny inköpschef
Ytterligare en satsning som företaget nyligen gjort är att stärka upp inköpsfunktionen, genom att anställa Magnus Gustafsson som inköpschef. Han kommer senast från Radiator.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063