23948sdkhjf

Sandbäckens fortsätter expandera

Bolagets omsättning har ökat med cirka 40 procent.
Nyetableringar, nya stora uppdrag, strategiska rekryteringar och fem nya delägare, så kan man sammanfatta år 2014 för Sandbäckens. Satsningarna har genererat en omsättningsökning på närmare 40 procent med en fortsatt bra lönsamhetsutveckling. Ambitionen är att fortsätta expandera i samma takt och utöka den geografiska marknaden, men utan att förlora det lilla företagets själ.

Sandbäckens grundades för 20 år sedan i Linköping. Idag finns företaget på nio orter med drygt 300 medarbetare och drivs som en företagsgrupp där verksamheterna på respektive ort ingår som egna bolag.

– Vi är en av landets största entreprenörer idag, men fortfarande har vi kvar det lilla företagets själ med lokal förankring, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Det är också vår viktigaste framgångsfaktor och någonting vi värnar, säger Arne Rydberg, koncernchef, i ett pressmeddelande.

Siktar mot miljarden
Sandbäckens omsatte cirka 430 miljoner under det gångna året och räknar med att nå en omsättning på en miljard samt att ha en betydligt större geografiskt täckning inom fyra år. Under 2015 räknar bolaget med att etablera sig på minst tre nya orter. Redan inom någon månad kommer årets första nyetablering stå klar, säger Arne Rydberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078