23948sdkhjf

Fallskyddsspecialisten SafetyRespect expanderar och nyanställer

Bolagets tillväxt har ökat med 70 procent.
Fallskyddsspecialisten SafetyRespect ökar tillväxten med 70 procent på årsbasis och har anställt sju personer under 2014. Med de nyanställda stärks både servicenivån och säkerheten på byggena.

– Året 2014 har varit ett fantastiskt år för oss! Det är glädjande för alla parter när vi kan skapa säkra arbetsplatser för såväl projekt och platsledning som för användarna, säger säger Tomas Mann, försäljningschef på SafetyRespect, i ett pressmeddelande. Våra fallskyddslösningar används på ett ökande antal projekt i hela Sverige och Norge. Kunderna på byggprojekten gillar våra fallskyddslösningar och nu med ökade marknadsandelar samt erbjudanden ser vi möjligheten att fortsätta vår tillväxt som fallskyddsspecialist.

SafetyRespects styrka är att bolaget erbjuder ett samlat grepp kring fallskyddslösningar, från egen produktutveckling till att som specialist och rådgivare hjälpa kunder inom byggprojekt. Tomas Mann menar att ett ökat fokus på säkra arbetsplatser, från såväl myndigheter och byggbranschen som helhet, ger bolaget stora möjligheter som specialist den kommande perioden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093