23948sdkhjf

Mockfjärds tar stororder

Avtalet omfattar ett fönsterbyte för en bostadsrättsförening i Stockholm.
Fönsterkoncernen Mockfjärds har lagom till julledigheten tecknat avtal med en bostadsrättsförening i västra Stockholm. Fönsterbytet omfattar en helhetslösning med projektering, leverans av fönster, montage och plåtarbeten.

Största kontraktet hittills
Ordern tillhör de enskilt största i Mockfjärds historia och kommer att säkerställa produktion och arbetskraft både i fabriken samt företagets montageorganisation. Totalt rör det sig om över 2 000 fönster som ska bytas och en ordersumma som överstiger 18 miljoner kronor. Under upphandlingen har stor tonvikt lagts på ett säkert och tryggt genomförande för att säkerställa en hög kvalitet i såväl montage som produkt.

- Vi har, under de senaste åren, vidareutvecklat vårt koncept och är glada att kunderna uppskattar vårt nya sätt att arbeta, säger Marcus Weilund, VD vid Mockfjärds Fönsterentreprenad, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

- Kommunikationen med fastighetsägare och lägenhetsinnehavare är det komplexa i denna typ av entreprenader. Vår tredjepartscertifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö har skapat ett extra stort intresse för vårt koncept och det är vi är väldigt glada och stolta över.

Fönsterbytet beräknas komma igång i mars 2015.
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064