23948sdkhjf

Ny VD och koncernchef på Tuve Bygg

Henrik Ekman tillträder som ny VD och koncernchef för Tuve Bygg.
Henrik Ekman, tidigare arbetschef inom Tuve Bygg AB, har utsetts till ny VD & koncernchef för Tuve Bygg AB med dotterbolag. Henrik Ekman har varit verksam som arbetschef inom bolaget sedan 2010 och känner väl till organisationen och dess verksamhet.

- Att få möjligheten att leda och bidra till Tuve Byggs fortsatta utveckling ser jag som en rolig och inspirerande arbetsuppgift! Tuve Bygg är idag en välskött koncern med många duktiga och engagerade medarbetare, vilket borgar för en fortsatt god utveckling och en stimulerande miljö att arbeta i” säger Henrik Ekman.

Som efterträdare till Henrik Ekman har Sebastian Bleckert utsetts. Sebastian Bleckert har sedan 2012 arbetat som entreprenadingenjör & projektchef i Tuve Bygg, vid lokalkontoret i Uddevalla. Han har flerårig erfarenhet av byggmarknaden i Trestadområdet och får nu ansvaret att leda och vidareutveckla verksamheten i Trestad.

Ytterligare organisationsförändringar
Som en del i den fortsatta utvecklingen av entreprenadverksamheten bildas ytterligare en arbetschefsgrupp under ledning av Ronnie Forsberg. Ronnie Forsberg kommer att arbeta som arbetschef med fokus på marknaden i Göteborgsregionen. Dessutom har Tomas Brogren tillsatts som byggservicechef för byggserviceverksamheten.

"Genom att tydliggöra ansvarsfördelningarna inom organisationen på detta sätt, stärker vi oss ytterligare som bolag inför framtida utmaningar!", skriver Tuve Bygg i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078