23948sdkhjf

Skanska blir delägare i Johanneberg Science Park

Som ett led i arbetet med hållbarhets- och utvecklingsfrågor har Skanska beslutat att gå in som delägare i Johanneberg Science Park.
I samarbete med Chalmers tekniska högskola, Göteborgs Stad och representanter för näringslivet är avsikten att finna nya möjligheter att bedriva forskningsprojekt med inriktning på miljö och social hållbarhet.

- Skanska ligger i framkant och har något att både lära och lära ut i vår miljö. De är också en av få internationella entreprenörer i Sverige. Den kunskap som vi tillsammans kan generera i Göteborg har den stora möjligheter att skapa ett exportvärde på den internationella marknaden, säger Mats Bergh, VD Johanneberg Science Park, i ett pressmeddelande.

Skanska vill även fokusera mer på de sociala frågorna, ta nya steg genom samverkan och utveckla branschen.

Särskilt utvalda
Johanneberg Science Parks utveckling drivs av delägare och hyresgäster. Ett exklusivt antal aktörer har valts ut som har viljan och drivkraft att tillsammans ta sig an framtida samhällsbyggnadsutmaningar. En möjlighet att vara med och forma och driva utvecklingen som främjar en kunskapsbaserad, hållbar tillväxt i hela regionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11