23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

MXPC II - En ny generation kammarfläktar med hög besparingspotential och överlägsen prestanda

Fem år efter den första generationen av kammarfläkten MXPC presenterades är det nu dags för generation två.

När MXPC lanserades på marknaden var det en stor nyhet. Med ett stort antal modeller kunde ebm-papst erbjuda många olika alternativ för modernisering av ventilationsaggregat, men också för installation i nya aggregat. Fläktarnas energieffektiva EC-motorer öppnade nya möjligheter till kraftigt minskad energianvändning. Den integrerade driv- och styrelektroniken gjorde det enklare att optimera fläktapplikationer och fläktarna hade också ett tystgående fläkthjul med mycket hög verkningsgrad. Sedan lanseringen har programmet med MXPC-fläktar utvecklats kontinuerligt.

Med MXPC generation två, MXPC II, har ebm-papst tagit ytterligare ett tekniksprång framåt och med ett genomgripande utvecklingsprogram lyckats ge fläktarna ännu högre prestanda samtidigt som de är energisnålare och dessutom tystare.

”Att MXPC II har försetts med fläkthjulet RadiPac AirFoil är en viktig anledning till att prestandan är upp till 13 % högre jämfört med den första generationen, men vi har också möjliggjort många andra förbättringar...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.048