23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CAMPUS vid Universitetssjukhuset i Örebro nytt projekt för ByggDialog

Region Örebro har tilldelat ByggDialog uppdraget CAMPUS USÖ som omfattar om- och tillbyggnad av Örebro Universitets undervisningslokaler på Universitetssjukhuset i Örebro. Projektets budget är 90 mkr och beräknas vara klart 4:e kvartalet 2018.

Alldeles bredvid Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) ligger Örebro universitets medicinarcampus. Här finns institutionen för Medicinska vetenskaper, ett medicinskt bibliotek och Kliniskt forskningscentrum. Universitetet behöver fler, större och mer ändamålsenliga undervisningslokaler, varvid en om- och tillbyggnad nu ska genomföras.

Fastigheten ska byggas till i fyra våningar och innefattar bland annat hörsal, lärosalar, kontor och allmänutrymmen om ca 2940 m2 BTA. Målbudget är ca 90 mkr.

Projektet kommer genomföras som en totalentreprenad med samverkansformen partnering, där Region Örebro är beställare.

- I skol- och vårdbyggnadsprojekt är partnering en utmärkt samarbetsform och vi på ByggDialog har Sveriges mest välutvecklade partneringprocess för den här typen av projekt. Därför känns det väldigt roligt att Region Örebro valt oss som entreprenör och partnering som samverkansform. Vi ser mycket fram emot det här samarbetet med Region Örebro, säger Bosse Rom, projektchef på ByggDialog och ombud för projektet.

Miljömålen i projektet är höga och intentionen för tillbyggnaden är att certifieras enligt Miljöbyggnad guld. Projektet planeras preliminärt vara klart under 4:e kvartalet 2018.

 

Kontakt
Jörgen Sundhäll, VD
010-4459 88 01
jorgen.sundhall@byggdialog.se

ByggDialog AB
Hamntorget 1
652 26 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567056097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031