23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rätt temperatur och luftfuktighet i poolanläggningar med ebm-papst EC-fläktar

Stora fördelar med flera mindre EC-fläktar i ventilationssystem.

Stora fördelar med flera mindre EC-fläktar i ventilationssystem som är specialanpassade för kraven i privata och kommersiella pool & spaanläggningar.

Det tyska företaget Mollerus GmbH är ett teknik- och installationsföretag som byggt upp en stark marknadsposition när det gäller ventilationssystem för små och stora pool & spaanläggningar. Alla som badat i en pool vet hur viktigt det är med rätt temperatur, men också hur irriterande det kan vara om inte fuktig luft avlägsnas effektivt. Mollerus är specialister på att med rätt teknik skapa perfekta förhållanden och EC-fläktar från ebm-papst utgör en viktig del av företagets moduluppbyggda ventilationssystem.

Ridvan Cehic är VD för Mollerus GmbH. ”Vi har specialiserat oss på ventilationssystem för swimming pools och spaanlägningar i hotell och privata hem. I vårt erbjudande finns helautomatiska och kompletta ventilationslösningar som är skräddarsydda för de höga krav som ställs i moderna poolmiljöer. Lösningarna ger full kontroll på klimatet och EC-fläktarna som är försedda med varvtalsstyrning hjälper till att hålla både temperaturen och luftfuktigheten på önskad nivå....

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.094