23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stora energibesparingar när EC-fläktar ersatte AC-fläktar i serverrummet hos dansk koncern

Byte till EC-fläktar för att klara kraven på energieffektivitet.

I William Demant A/S nya huvudkontor svarade AC-fläktar i serverrummet inte upp mot kraven på energieffektivitet. Lösningen blev ett byte till EC-fläktar från ebm-papst.

Den danska ljudteknikkoncernen William Demant Holding A / S utvecklar, tillverkar och säljer produkter och utrustning för att underlätta människors hörsel och kommunikation. Koncernen fokuserar på tre affärsområden: Hörapparater, Diagnostic Instruments och Personal Communication. Huvudaffärs-området är hörapparater som står för 89 procent av koncernens intäkter. Wiliam Demant har drygt 11 000 anställda vid dotterbolag i ett 30-tal länder och en stor av försäljningen sker genom distributörer i närmare 130 länder.

Koncernens nya huvudkontor utanför Köpenhamn kännetecknas av modern design, stora öppna ytor och smakfull inredning. Kontoret svarar upp mot alla krav man kan tänkas ställa på ett kontor, utom i ett avseende. Det visade sig en tid efter invigningen att de remdrivna AC-fläktarna i serverrummets inte alls svarade upp mot kraven på energieffektivitet...

Läs hela artikeln här!

 

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.031