23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck ebm-papst i applikationer - drivteknik

Innovativ drivteknik för att tillgodose tekniktrender, marknadskrav och kundspecifika lösningar i högeffektiva kvalitetsprodukter.

Innovativ drivteknik krävs i dag för att tillgodose tekniktrender, marknadskrav och kundspecifika lösningar i högeffektiva kvalitetsprodukter. Aspekter som mekatronik, elektronik och mjukvara bör integreras och optimeras för att passa den specifika sektorn, samt att de bör uppfylla både ekonomiska samt ekologiska standarder.

ebm-papst utvecklar lösningar i linje med de nuvarande och framtida kraven för marknader inom bland annat industri, medicin, byggsystem och transportteknik.
Vare sig det är en AC ytterrotormotor, en EC likströmsmotor eller en ultra-dynamisk EC innerrotormotor med inbyggd driv- och styrelektronik, så driver ebm-papst innovativa produkter utvecklingen framåt, påskyndar produktionsprocessen och uppfyller de strängaste standarderna gällande energieffektivitet och användarvänlighet.

Klicka här för att läsa mer om vårt produktsortiment av växlar och elmotorer, våra applikationsområden samt ett par referenscase inom bland annat industri, medicin, byggsystem och transportteknik.


ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.062