23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ByggDialog i nytt samarbete med Västfastigheter - Nytt Specialisttandvårdscentrum i Skövde

ByggDialog har blivit tilldelade projektet Nytt specialisttandvårdcentrum och sjukhuskansli vid Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Den nya byggnaden uppförs i tre plan med en yta på 7 980 m2. Det blir ett komplett specialistcentrum, där Folktandvårdens specialisttandvård och sjukhusets käkkirurgiska verksamhet samlokaliseras. Projektet, som är en totalentreprenad i partneringssamverkan där Västfastigheter är beställare, har en budget på ca 246 mkr.

– Det här är ett stort, spännande och komplext projekt och det känns givetvis väldigt roligt att vi fått det här förtroendet, säger Jörgen Sundhäll, VD på ByggDialog. Vi är specialiserade på bland annat skolor och sjukhus, projekt där partnering är en utmärkt samarbetsform. Som Sveriges ledande partneringentreprenör känns det extra bra att få vara med och bidra till samhällsbyggandet i ett samverkansprojekt av den här typen.

Projektet är uppdelat i två faser och inleds med en projekteringsfas med efterföljande fas 2-avrop. Projekteringen startar under försommaren 2016 och projektet beräknas vara klart för inflyttning sista kvartalet 2018.

ByggDialog har, utöver en rad färdigställda vårdbyggnader, för närvarande tre andra vårdbyggnadsprojekt som pågår i bland annat Skövde och Mölndal.

www.byggdialog.se

Illustrationer: Pyramiden Arkitekter

ByggDialog AB
Hamntorget 1
652 26 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567056097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063